SMS feladat

SOMACRM biztosítja a rugalmasságot, hogy SMS értesítéseket küldjön az ügyfeleinek. Lehetősége van automatizálni az SMS értesítő küldésének folyamatát a munkafolyamatok segítségével. Mielőtt beállítja az SMS Feladatot, győződjön meg róla, hogy be van állítva az SMS Értesítő. Támogatjuk a népszerű üzenetküldő szolgáltatásokat, mint a Text Any Where és a Clickatell. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogyan kell beállítani a munkafolyamatot a Vevőjelöletkenk való SMS küldés automatizálásához.

A munkafolyamat célja, hogy megpróbáljuk beállítani a Vevőjelölteknek való SMS értesítő küldését, amikor a Vevőjelölt állapot az Előzetesen Minősített.

  1. A Munkafolyamat Létrehozása nézetben, válassza a Vevőjelölteket a Válasszon Modult legördülő menüből.
  2. Kattintson a Következő-re.
  1. Adja meg a kívánt feltételt. A feltétel az, hogy a Vevőjelölt állapot az Előzetesen Minősített legyen. Ez a munkafolyamat csak akkor fog e-mailt küldeni, ha ez a feltétel teljesül.
  2. A feltétel megadása után kattintson a Következő-re.
  1. A harmadik és egyben utolsó lépésben, össze kell állítani az üzenet szövegét és ki kell választani az ügyfelek telefonja mezőben, hogy melyik SMS-t kell elküldeni. A kívánt telefonszámokat a Címzettek mezőből választhatja ki. Állítsa össze az SMS törzsét az SMS Szövegmezőben.
  2. Az sms összeállítása után kattintson a Mentés-re.
  3. A munkafolyamat sikeres beállítása után kattintson a Vége-re.