Egyedi CRM

Az Egyedi CRM személyre szabható

Tétel Részlet testreszabható

Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy testreszabjanak Tétel Részleteket (Termékek/Szolgáltatások) az Ajánlatokhoz, Számlákhoz, Értékesítési & Vásárlási Megrendelésekhez. A felhasználók megadhatják az egyes oszlopokhoz tartozó új képleteket, valamint testreszabhatnak képleteket az Összesítésekhez. Ez teljesen rugalmas és lehetővé tesz több tétel részlet elrendezést az Ajánlatokhoz, Számlákhoz, Értékesítési & Vásárlási megrendelésekhez. Kompatibilis a PDF Készítővel.

Google címkeresés

Egy plugin a hatékony és pontos címkereséshez a Google Térkép szolgáltatás használatával. Ahogy elkezdi beírni a címet, meg fogja mutatni az összes lehetséges találatot, amely közel van a tartózkodási helyéhez. Támogatja az egyéni cím mezőket, tehát a konfigurációs panelben Ön képes lesz arra, hogy konfiguráljon bármely mezőt úgy, hogy ’címkeresési mezőként’ működjön. Továbbá, a címkeresés korlátozható bizonyos országokra és kompatibilis a Részletes és Szerkesztési Nézetekkel.

Fülek (Mező Blokk átalakítása Fülre)

A bővítmény, melynek célja a mező blokkok átalakítása Fülekké. Könnyen konfigurálható (csak kapcsolja a blokkot be/ki), kompatibilis minden modullal és mezővel. A Fülek ugyanazokat a mezőket/funkcionalitásokat fogják tartalmazni, mint a blokkok – ez csak egy másik módja az információ bemutatásának. Segít abban, hogy a rekord nézeteket szervezettebben és könnyen követhetően tartsa.

Munka időzítés/Naptár rendszer

Kibővítettük a standard naptárat, a Munka/Teendő Időzítő nézet hozzáadásával, ami egy kihagyhatatlan eszköz olyan szervezeteknek, amelyek bíznak a naptárban és az időzítésekben. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtekintsék az egyes felhasználóhoz rendelt eseményeket, anélkül, hogy átfednék más felhasználókra/órákra. Úgy lett kialakítva, hogy minden felhasználót/csoportot megmutasson sorokban, amíg a napok/órák/hetek/hónapok oszlopokként maradnak.

Kanban Nézet

Dinamikus ’kártyákat’ hozhat létre könnyedén a munkafolyamatinak vizualizálásához. Bármely modult, pl: Lehetőségek, Kérések, Feladatok, Fuvarok (vagy bármely egyéb modul) be lehet úgy állítani, hogy különböző mezők legyenek a kártyán, valamit ’csoportos/elsődleges mezőket’.
A Kanban nézet leggyakrabban a csapattal való együttműködésben használt és az értékesítési lehetőségek, kérések, feladatok vagy bármely más rekordok listájának kezelésében.

Mező Automatikus/Előre kitöltés

Megszünteti az ismétlődő adat bevitelt kapcsolódó rekord létrehozásakor. Nem lenne kellemes létrehozni egy kapcsolatot egy Szervezetből és nem beírni újra az Irodai Telefonszámot, Faxot, Címet stb? Tartalmaz intuitív konfigurációs panelt, ahol beállíthatja a mezők leképezését egy modulból egy másikba.

Kapcsolódó Blokkok/Listák (mint például Excel)

Ez egy nagyszerű bővítmény, amely a kapcsolódó modulokat az elsődleges modul képernyőjére hozza. Tegyük fel, hogy Önnek van egy szervezete és annak 10 fuvarja van – Ön beállíthatja, hogy a szervezet összes fuvar megjelenjen a szervezet szerkesztés/részletes nézetében, ami azt jelenti, hogy Ön látni fogja azokat a kéréseket, amint megnyitja a szervezetet. Ezután hozzáadhat több fuvart, szerkesztheti vagy módosíthatja őket. 2 típusú megjelenést támogat: ’Lista’ – ami megjeleníti a kapcsolt rekordokat a Kapcsolódó Listán, és a ’Blokk’, ami úgy jeleníti meg a kapcsolódó rekordokat, mintha ’blokkok’ lennének (hasznos olyan kapcsolódó rekordoknak, amelyek több mint 5-7 mezőt jelenítenek meg).

Lehetőség/Értékesítés Előrejelzés

Előrejelzés bővítmény segít kezelni és megjósolni a Szervezet jelenlegi és jövőbeni Lehetőségeit. Beleértve azt a képességet, hogy megnézze az egész cég Lehetőségeit, valamint leszűkítse az egyes csapatokra vagy felhasználókra. A gondosan felépült konfigurációs panel lehetővé teszi minden Értékesítési Szakasznak, hogy kategorizálva legyenek, pl: (Terv, Legjobb eset, Elkötelezett, Lezárt, stb.) és Lehetőség Típus pl: (Új üzlet, Viszonteladás, stb.) a még pontosabb előrejelzésért. Ezenkívül képes arra, hogy beállítson Célkitűzéseket az egyes Csapatokhoz/Felhasználókhoz, és konfiguráljon időszakokat és személyre szabott műszerfalakat.

Húzza és Dobja a Dokumentumokat

Növeli a hatékonyságot, amikor dokumentumokat tölt fel a rendszerbe. Lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egyszerűen húzza és dobja a fájlt bárhol a képernyőn és a fájl azonnal létre lesz hozva dokumentumként és hozzá lesz kapcsolva a rekordhoz (amelyikre a fájl rá lett dobva).

Ajánlat/Számla/Megrendelés/Sablonok

Egyszerű eszköz, ami lehetővé teszi, hogy meghatározzon termék/szolgáltatás csoportokat, amelyeket fel lehet használni az ajánlatban/számlában/megrendelésben bármikor. Ha Ön gyakran hozza létre ugyanazokat az ajánlatokat/számlákat/megrendeléseket vagy újra és újra ugyanazokat a tételeket adja hozzá, akkor ez rengeteg időt fog megtakarítani Önnek.

Haladó Egyéni Mezők

A bővítmény lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy létrehozzanak haladó egyéni mezőket. Pillanatnyilag 3 típusú mezőt támogat:
“HTML Leírás” – az egy rich text leíró mező szövegformázási, képfeltöltési és felsorolás hozzáadási képességgel.
“Hozzárendelés” – ami egy felhasználói listával rendelkező a ’Hozzárendelt’ szabványhoz hasonló lista. Támogatja a munkafolyamat e-maileket a csoportokhoz (hozzárendelt).
“Feltöltés” – ami egy böngészés gomb a kép vagy fájl feltöltéséhez.

Időkimutatások

Elegánsan nyomon követi a munkavállaló (felhasználó) munkaidejét, és képes is megjeleníteni azokat. Támogatja az egyéni periódusokat, ahol Ön beállíthatja a periódus hosszát, ami még inkább illik az üzletéhez. Továbbá, az időszakokat le lehet zárni, hogy megelőzzön bármilyen további módosítást. Az egyszerű dizájn rendkívül könnyűvé teszi az idő bejelentését és az ok, leírás megadását, valamint egy meglévő rekordhoz társítását

Google Térkép Útvonalválasztás

A Google Térkép & Útvonal integráció úgy lett kialakítva, hogy az alkalmazottai kényelmesen és könnyedén láthassák az ügyfeleket (vagy bármely más modult, aminek címe van) a térképen, mint egy kis gombostűt. Képes arra, hogy különböző típusú útvonalakat hozzon létre (Gyalogos, Autós), valamint kinyomtassa őket “irányként” és akár a térképpel együtt (ugyanaz, mint a Google Térkép). Továbbá, az útvonalakat generálhatja automatikusan vagy manuálisan is.

Haladó Menü Kezelő

Menü Kezelő egy bővítmény, amely lehetővé teszi a rendszer adminisztrátoroknak, hogy teljesen újratervezzék a standard menüt és átalakítsák egy könnyen használható és intuitív menüre. Megjelenít minden modult/linket egy felugróablakon, rendkívül kényelmessé téve minden felhasználónak.

Fokozott Biztonság

Bővítmény a megfelelő biztonsági szabványok érvényesítésére lett tervezve. Az eszközünk lehetővé teszi a rendszer adminisztrátoroknak, hogy kényszerítsék a felhasználókat a jelszavaik megváltoztatására minden xx. naponta, és végrehajtson biztonságos jelszó szabályokat (egy kis/nagybetű, szám, speciális karakter). Továbbá, nyomon követi a sikeres és sikertelen belépéseket, és lezárja a felhasználókat több helytelen belépési próbálkozás után. Képes arra, hogy korlátozza a felhasználói belépéseket egy IP címre, egyszerre csak egy eszközön való belépést lehetővé téve.

Makrók

SOMACRM Makrók egy bővítmény, amely a felhasználók számára lehetővé teszi az előre meghatározott műveletek létrehozását (munkafolyamatok) és előidézze őket a rekord Részletes/Összefoglaló Nézetből – csak egy egyszerű kattintással. A Makró olyan egyszerű lehet, mint egy automatizált email, amelyet egy kattintással el lehet küldeni. Frissítések csoportját lehet végrehajtani egy egyszerű kattintással.
A standard SOMACRM munkafolyamatokon alapszik és támogat minden feladatot (Mező Frissítés, Egyéni Entitás Létrehozása, Hozzászólás hozzáadása, Email küldése/időzítése, Tevékenységek létrehozása, és még sok minden).

Több felhasználós hozzárendelés

Az egyetlen mód, hogy hozzárendeljen egy rekordot több felhasználóhoz, hogy létrehoz egy csoportot manuálisan és hozzárendel felhasználókat ahhoz a csoporthoz. Viszont, ezzel a bővítménnyel – minden csoda a háttérben történik és a felhasználónak nem kell semmit tennie ezért. A bővítmény tartalmaz egy speciális mezőt, amelynek van egy listája minden felhasználóval. Ahogy kiválasztja a felhasználókat, elkezdi összegyűjteni a csoportot és hozzárendeli a rekordhoz (a háttérben).

SLA Szabályok

SLA Szabályok bővítmény javítsa a válaszadási időket, felelősségre vonást, amikor időérzékeny kérdésekkel foglalkozik. Leggyakrabban a támogatói/ügyfélszolgálati osztályokon alkalmazott, ahol minden kérés/ügy hozzárendelt és dolgozott/megoldott bizonyos dátumra és időre. Lehetővé teszi az adminisztrátornak, hogy létrehozzon egyéni SLA Szabályokat, ami azután automatikusan alkalmazva lesz egy rekordon.

Idő követő

A bővítmény gyorsan és könnyen nyomon követi egy feladaton/ügyfélen töltött munkaidőt. Az egyedi dizájn lehetővé teszi, hogy megjelenítse vagy elrejtse az időzítőt egy egyszerű kattintással, anélkül, hogy elhagyná az oldalt. Képes arra, hogy több időzítőt is futtasson és kapcsolgasson a feladatok között.

Egyéni Kimenő Email Szerver (Több SMTP)

Lehetővé tudja tenni az egyes felhasználónak, hogy legyen saját Kimenő Email Szervere (SMTP). Az email szerver beállítások konfigurálhatóak az adminisztrátor által, vagy az egyes felhasználók megtehetik maguknak. Támogatja az IMAP funkciót, ami azt jelenti, hogy minden kiküldött email el lesz tárolva a felhasználó “Küldött” mappájában a webmail/email szerveren.

Összefoglaló Riportok (Felhasználói Tevékenység)

Lehetővé teszi a menedzsereknek, hogy felügyeljenek minden létrehozott vagy frissített rekordot. Integrálva van a ModTrackerrel (más néven “Frissítések & Érintőpontok” widget az Összefoglaló Nézeten) és megjeleníti a mező frissítéseket, kapcsolt rekordokat (Dokumentumok, Számlák, Tevékenységek, stb..) valamint megmutatja a hozzáadott Hozzászólásokat a meghatározott időpontra.

Üres Mezők Elrejtése

Ez egy nagyon praktikus Bővítmény, ami csak azokat a mezőket jeleníti meg, amelyek ki lettek töltve, elrejtve az üres mezőket, amire a név is utal. Legtöbb esetben, nem valószínű, hogy minden egyes mezőt ki kell tölteni.

Email Elemző

Az e-mail elemző automatikusan megragadja a fontos adatokat az ismétlődő e-mailekből, az Ön saját egyéni elemzési/leképezési szabályai alapján. Amikor egy új email feldolgozása folyamatban van, az adatai átkerülnek a rendszerbe, mint egy új rekord vagy egy meglévő rekord frissített változata. A bővítmény sokféle felhasználási esetet támogat és rugalmas architektúrával rendelkezik. Be tud állítani egyéni elemzési szabályokat lépésről lépésre, amelyek megfelelnek az igényeinek.

Visszajelzés modul

Arra a célra szolgál, hogy egyszerűen kérjen vásárlói visszajelzést közvetlenül a rendszerből.. Visszajelzés emailt automatikusan elő lehet idézni (Munkafolyamat) vagy manuálisan a felhasználó által. Az email tartalmaz standard szöveget, amit meg tud határozni és 5 csillagot, hogy a címzett egy kattintással azonnal adjon visszajelzést (a visszajelzés azonnal rögzül, amint a vásárló az emailben az egyik csillagra kattint).

Exportálás/Másolás Követése (Auditálás)

Lehetővé teszi a rendszer adminisztrátoroknak, hogy nyomon kövessék bármely exportálást vagy adat másolást, ami a rendszerből lett indítva. Követi az exportálásokat a Listákból, Riportokból, Időzített Riportokból, valamint az adat másolását.

Egyéni Kiadások

A bővítmény követi és automatizálja a költségszámlázást. Támogat minden modult, ami azt jelenti, hogy Ön bármit átalakíthat egy költséggé. Ezután a költségeket hozzá lehet adni a számlához néhány kattintással. Például, ha az alkalmazottai sokat utaznak és Ön szeretné mérni az összes költséget (repjegy, hotel, stb…), könnyedén megteheti, csak hozzon létre egy “Utazási Költségek” modult állítsa be az Utazási Költségek modul mezőit, például: költség, mennyiség, leírás és használja a számla tétel részletekben. Végül, minden naplózott költség látható lesz a számlán és elérhető lesz Önnek, hogy szerepeltesse őket az ügyfél számláján.

Csekklisták

Megengedi a rendszer adminisztrátoroknak, hogy csekklistákat fejlesszenek bármely rekordhoz és modulhoz. Több csekklistát is támogat modulonként, miközben képessé teszi Önt arra, hogy több dokumentumot csatoljon és több hozzászólást is hozzáadjon az egyes csekklista tételekhez. Továbbá, minden csekklista tételnek meg van a saját Státusza és az ’utoljára módosított dátuma’.

SOMA által fejlesztett vagy támogatott integrációk

OD & IT Solutions

Sailinghangar - OD & IT Solutions

Flexium.hu

logo

Számlázz.hu

szamlazz

Cégjelző

cegjelzo

SAP Business One

sapb

Wordpress

wordpress

Opencart

opencarte

Gmail

gmailh

Google

googlee

Outlook

outlook

Office365

office365e

Thunderbird

thunderbirdd

MailChimp

mailchimp

Asterisk

asteriske

Clickatell

clickatell

Google Drive

drive

Zapier

zapierd

Facebook

facebooka

Docusign

docusign