Értékesítés crm

Értékesítsen többet, hatékonyan

Legyen a vevőjelölt vásárlóvá alakításának folyamata még informatívabb, fókuszáltabb, az együttműködés pedig még könnyebb!

Gyorsítsa fel a kapcsolatainak kialakítását a 360 fokos kapcsolati előzmények használatával!

Minden, amire szüksége lehet egy kapcsolatról elérhető egyetlen, kényelmes nézetben. Ez magában foglalja a részletes kapcsolati információkat, rögzített e-maileket és hívásokat, a korábbi vásárlásokat, dokumentumokat és együttműködési jegyzeteket a többi csapat tagtól, és így tovább. Amikor kapcsolatba kíván lépni egy ügyféllel, egy kattintással könnyedén indíthat hívást vagy létrehozhat egy e-mailt.

Ne veszítse szem elől a magas prioritású ügyleteket az egyszerűen áttekinthető értékesítési tervezet segítségével.

Tekintse át a figyelmet igénylő ügyleteket egy pillanat alatt az értékesítési tervben, beleértve a legfontosabb információkat, mint az üzlet várható lezárásáig hátralévő napok száma vagy a közelgő eseményeket. A húzd és vidd mozdulattal könnyedén átmozgathat üzleteket a különböző állomások között, vagy kattinthat az egyes üzletre, hogy részletesebben megtekintse.

Kapcsolatba lépne azonnal egy kattintással e-mailen vagy telefonon?

Készen áll az elköteleződésre? Kezdeményezzen hívást vagy indítson egy e-mailt bármely kapcsolat jegyzetéből egy kattintással. Írhat e-mailt önállóan vagy dolgozhat meglévő sablonból, ami kitölti a releváns kontakt információkat. Csatoljon dokumentumokat és fájlokat a SOMA dokumentum kezelő rendszeréből. A kommunikációs előzmények minden kapcsolatnál jobb oldalt láthatók.

Felgyorsítaná a fizetési folyamatot kérésekkel, számlázással és a fizetési kérelmekkel?

Amikor egy ügylet a végéhez ér, hozzon létre egy kérést és küldje el e-mailben a releváns kapcsolatoknak. Ha a kérés elfogadásra kerül, alakítsa át számlává és küldje ki egy kattintással.

Azonnali minták a csapat és terv teljesítményekben a beépített, részletes elemzéseknek köszönhetően?

Az elemzések fül megmutatja a cége jelenlegi állapotát. Választhat a csapat nézet, képviselő tevékenység és a terv elemzések között, ami megmutatja a trendeket és a növekedés lehetőségeit.

Elmélyedne az adatokban a testreszabott, egyéni riportokkal és előrejelzésekkel?

Készítsen riportokat és előrejelzéseket néhány kattintással. Az előrejelzések automatikusan létrejönnek a nyitott lehetőségekből és lehetővé teszik, hogy megtekintsen bizonyos legjobb és legrosszabb esetű forgatókönyveket, melyek segítségével hatékonyabban tud tervezni. Közben a riportok lehetővé teszik, hogy múltbéli vásárlásokat, csapat teljesítményeket és egyéb adatokat elemezzen a trendek megfigyeléséhez és új lehetőségek azonosításához.

Ismerje jobban a kapcsolatait

Gyorsítson fel másodpercek alatt!

A SOMA megmutatja a vevőjelöltekkel és ügyfelekkel való kapcsolatának minden előzményét. Az egyes kapcsolatok aloldalain megtalálhatja a személyes információikat, a megírt jegyzeteket, e-maileket és a hívásokat, amelyeket lebonyolított velük. Továbbá, ha csatolt egy fájlt, küldött nekik egy kérést vagy bármely más módon kapcsolatba lépett velük, az megtalálható lesz ott, tehát gyorsan mindent megtudhat róluk és hamarabb cselekedhet.

Tudja meg mikor lépjen kapcsolatba, mikor cselekedjen a beállítható értesítések segítségével

A SOMA biztosítja, hogy mindig mindenről tudjon a képernyőn, SMS-ben vagy e-mailben megjelenő értesítésekkel, amelyek figyelmeztetik, ha egy kapcsolat aktív lesz, tétlen vagy bármely egyéb változás végbemegy. Állítson be értesítéseket az Önhöz vagy a csapatához rendelt kapcsolatokhoz, vagy válasszon ki azon egyéni kapcsolatokat, amelyekről értesítéseket szeretne kapni.

Szem előtt tartaná kötelezettségeit részletes feladatokkal és naptári eseményekkel?

Még nem áll készen, hogy kapcsolatba lépjen egy kontakttal? Hozzon létre egy emlékeztetőt, hogy később felvegye a kapcsolatot velük. Ha már beidőzített egy találkozót, hozzon létre hozzá eseményt a naptárban. A feladatok és események hozzá vannak rendelve a kapcsolatokhoz, tehát az információik egy kattintással elérhetőek. A naptár események összeszinkronizálhatók a Google, Outlook és egyéb naptárakkal.

Kapcsolatokat importálna automatikusan?

Töltsön több időt a kapcsolataival, és foglalkozzon kevesebbet az adminisztrációval. Nem számít, hogy CSV fájlból, e-mailből szerez meg egy kontaktot, egy weboldalba ágyazott form beküldéséből, akár egy harmadik fél által nyújtott alkalmazással, mint a Google Kapcsolatok, a SOMA automatikusan importálja őket.

Szívesen rátalálna kapcsolatokra a SOMA intelligens kereső eszközében?

A SOMA segít Önnek megtalálni a megfelelő kapcsolatokat. Keressen név alapján, de ha nem emlékszik rá, akkor használjon részleges információkat a profiljukból.

Nyerjen üzleteket gyorsabban

A lehetőségek adatai most még átláthatóbbak

Mindig tudni fogja, mire fókuszáljon, hogy több üzletet üssön nyélbe. Kattintson bármelyik lehetőségre a fontos információk megtekintéséhez, mint például a kapcsolódó kontaktok és szervezetek, előrejelzés összege és a várható lezárási dátum. Ezenfelül hozzáadhat jegyzeteket, csatolhat dokumentumokat és beszélgetéseket folytathat az üzlet sikeres lezárásáról. Ahogy a folyamat előrehalad csatolhat kéréseket és számlákat. Amikor megnyerte az üzleti lehetőséget, hozzon létre projekteket egy kattintással az értékesítési csapatnak, hogy minél gyorsabban menedzseljék a munkát.

Szeretné, ha az üzleti lehetőségek gyorsabban haladnának egy értékesítési cikluson keresztül?

Ne hagyjon ki egy lehetőséget sem: állítson be figyelmeztetést, ha egy lehetőség túl sokáig marad egy adott fázisban. Gyorsítsa fel a lehetőség fázisait a megállapodások, szerződések és egyéb dokumentumok digitális aláírásával.

Szeretné látni, mi az ami fontos?

Használja a lehetőségek szűrt listáját. Bármilyen adatot használhat arra, hogy leszűrje a lehetőségeket és egy listát hozzon létre, például azokét, amelyek Önhöz vannak rendelve, vagy azokét, amelyek lezáródnak ezen a héten.

Szem előtt tartaná kötelezettségeit részletes feladatokkal és naptári eseményekkel?

Még nem áll készen, hogy kapcsolatba lépjen egy kontakttal? Hozzon létre egy emlékeztetőt, hogy később felvegye a kapcsolatot velük. Ha már beidőzített egy találkozót, hozzon létre hozzá eseményt a naptárban. A feladatok és események hozzá vannak rendelve a kapcsolatokhoz, tehát az információik egy kattintással elérhetőek. A naptár események összeszinkronizálhatók a Google, Outlook és egyéb naptárakkal.

Jelenítse meg a lehetőségi tervezetét valós időben a műszerfalon.

Tekintse meg a potenciális ügyfelek valós idejű tervezeteit kattintható fokozatokkal a műszerfalon! Ezek valós időben jelenítik meg az adott fokozatnál lehetséges lépéseket is.

Hozzáadna részleteket csatolt dokumentumokkal vagy kommentekkel?

Fontos információt kapott egy lehetőséghez egy külső fáljban? Csatolja hozzá a lehetőséghez egy kattintással. A lehetőség előre haladásával, ha szakértői segítségre van szüksége @jelöljön meg bárkit egy jegyzetben, hogy felhívja a figyelmét a lehetőségre.

Tervezzen hatékonyan az előre elkészített előrejelzésekkel

Tekintse meg a legjobb, legrosszabb és legvalószínűbben bekövetkezhető eredményeket, hogy ezzel is csökkenthesse a kockázatot a készletek beszerzésében, új termék fejlesztésben, kampányokban és a toborzásban.

Előrejelzett bevétel, időszakok, hónapok és évek?

A SOMA előrejelző eszköze összefogja az értékesítési csapat minden lehetőségét, ezután automatikusan beállításokat végez az értékesítési fázis és a lezárás valószínűsége alapján, végül megjeleníti egy táblázatban, ami megmutatja, hogy mekkora bevételre számíthat a jövőben időszakokra bontva.

Előrejelzett bevétel különböző forgatókönyvek alapján?

Nehéz tervezni előre, ha az előrejelzések nagyon eltérnek egymástól. Tervezzen hatékonyabban olyan előrejelzésekkel, amelyek figyelembe veszik a különböző forgatókönyveket.

Beállítana privát előrejelzett összegeket a lehetőségeknél?

Állítsa be a privát előrejelzett összeget felfelé vagy lefelé, anélkül, hogy azokat az értékesítőinek megmutatná.

Exportálná az előrejelzéseket CSV fájlba?

Tegye az előrejelzéseket elérhetővé más tagok számára is úgy, hogy egyszerűen kiexportálja CSV fájlba, így meg tudja osztani vagy tovább tudja elemezni.

Automatizálja a munkafolyamatokat

Automatizálná az ismétlődő feladatokat?

Hozzon létre „ha – akkor” szabályokat, amelyek automatizálják az ismétlődő, de fontos feladatokat. Ezek a beállítások keresik a meghatározott eseményeket, például, ha egy lehetőség tétlen marad 48 órán keresztül, vagy ha egy számla létre lett hozva. Ha bármelyik megtörtént, a rendszer e-mailt küldhet róla, létre hozhat egy feladatot, frissíthet egy feljegyzést, vagy SMS üzenetet küldhet a megadott kritériumoknak megfelelően.

Vevőjelöltek és kapcsolatok automatikusan a weboldalba ágyazott űrlapból?

Kapcsolja össze a SOMA-t egy űrlappal a weboldalon, és hozzon létre vevőjelölteket vagy kapcsolatokat automatikusan. Minden információ, ami megtalálható az űrlap egyes mezőiben automatikusan átkerül a megfelelő mezőkbe a SOMA-ban.

Növelné az elköteleződést egy konkrét célcsoportnak címzett listával?

Függetlenül attól, hogy éppen textilgyártó tanácsadókat kíván elérni egy nagyobb területen, vagy marketing menedzsereket egy adott régióban, néhány kattintással beállíthatja a kampány célzott közönségét és bármelyik célcsoportnak személyre szabott üzenetet tud küldeni.

Javítaná a jövőbeli kampányokat e-mail elemzésekkel?

Ha már a kampány egyszer kiküldésre került, nézze meg hogyan teljesített. Mennyire volt sikeres a cím? Hány ember nyitotta meg? Hányan kattintottak a linkekre? Ki válaszolt? Figyelje meg, hogy mely üzenetek kiknek relevánsak, milyen szinten köteleződnek el és hogyan mozdítja elő a további interakciókat.

Nyomonkövetné e-mailjeit automatikus válasz üzenetekkel?

Ha egy e-mailt ki lehet küldeni egy beállított esemény miatt, a SOMA automatizálni tudja azt. Ha a címzett egy linkre kattint egy e-mailben, amit korábban küldött neki, és a születésnapja éppen közeledik vagy a szolgáltatási szerződés hamarosan lejár, automatikus válaszokat alkalmazhat. Ez biztosítja azt, hogy soha ne szalassza el a fontos értesítések és levelek küldését, ezáltal kihasználva a kulcsfontosságú kapcsolatépítési lehetőséget.

Megfelelő kommunikáció a megfelelő helyen?

Minden kapcsolat rekordja tartalmazza azoknak a kampányoknak a listáját, amelyeket megkaptak és a reakcióikat is. Az értékesítő és ügyfélkezelő csapatok bizalommal használhatják ezt az információt ahhoz, hogy megtudják, mi érdekli a kapcsolatot, tehát relevánsabb kommunikációval tudják elérni.

Értékesítési elemzések és betekintések

Tartsa az ujját az értékesítési csapat pulzusán a SOMA értékesítési elemzésekkel. Az elemzések műszerfal kiemel kulcs statisztikákat a csapatról, tervekről, szervezetről, például a legjobban teljesítő csapat tagot és a nyitott lehetőségek jelenlegi értékét.

Elmélyedne az elemzésekben, analitikában?

Szeretne látni egy érdekes statisztikát vagy trendet egy elemzésben? A menü segítségével hét kapcsolódó elemzést érhet el, amelyek feltárják, hogy a csapat tevékenységek, terv struktúrák és üzletfolyamatok hogyan járulnak ehhez hozzá.

Megjelenítené az értékesítési terv állapotát?

A szervezet állapotának legmagasabb szintű mérése az értékesítési tervek és megnyert üzletek eredménye. A terve értékek táblázata az értékek növekedését és összehúzódását mutatja az idő múlásával. Észrevett egy érdekes trendet? Használja az egyes ábrák alatti táblázatos adatokat, hogy nyomon kövesse a forrását egy értékesítőig, értékesítési fázisig vagy egyéb forrásig.

Szeretné elemezni a diagramokat a kapcsolódó táblázatokkal?

Az egyes diagramok alatt táblázatos adatok találhatóak, amelyek a táblázatokban szereplő információkat különböző módokon részletezik, ezzel egy tiszta képet festve arról, hogy a csapata, tervei és üzletei hogyan járulnak hozzá ahhoz, amit lát. Több előre elkészített diagram és táblázat jeleníti meg az értékesítési csapat állapotát. Az értékesítési csapat szempontjainak, tevékenységeinek és az értékesítési folyamatnak a megismerésével minden tevékenységben és folyamatban megtalálhatja a fejlesztés lehetőségeit.

Építsen riportot bármilyen CRM adatból

A SOMA bármilyen adatból képes riportot készíteni, pivot táblázatot és diagramot létrehozni. Használjon bármilyen csapat, terv, termék vagy egyéb teljesítményvezérlő adatot, aztán élvezze a diagramokat a műszerfalon, ahol gyorsan elérheti őket, vagy exportálja CSV fájlba, hogy szétossza a csapatban, vagy tovább elemezhesse.

Riport építése bármilyen adatból a SOMA-ban?

Szeretne látni egy érdekes statisztikát vagy trendet egy elemzésben? A menü segítségével hét kapcsolódó elemzést érhet el, amelyek feltárják, hogy a csapat tevékenységek, terv struktúrák és üzletfolyamatok hogyan járulnak ehhez hozzá.

Valós idejű diagramok létrehozása az irányítópulton?

Hozzon létre kör, vonal vagy oszlop diagramokat, amelyek megjelenítik a SOMA-ban lévő bármely adatot. Építhet oszlopdiagramot az egyes értékesítők alatt lévő nyitott lehetőségek értékeiről, vagy vonaldiagramot, amely megmutatja az új bevételeket minden hónapra. Tervei szerint gyakran látogatná az ábrákat? Könnyedén rögzítheti a főoldalon, hogy mindig a valós idejű adatokat lássa.

Riportok és diagramok exportálása csv fájlba?

Exportálja bármely riportot vagy diagramot, amit épített, hogy megoszthassa a kollégáival, vagy további elemzéseket hajtson végre.

Időszakos riportok időzítése e-mailben?

Ha Ön vagy a csapata időszakosan néz riportokat, vegye ki a riport szekciót és helyette időzítsen riportokat vagy diagramokat e-mailben, amit egy CSV fájlban kapnak meg a címzettek.

Mélyen integrált naptári események

Tekintse meg a meglévő naptári eseményeket és feladatokat, amelyek szinkronizálva lettek a többi rendszerrel amit használ, pl: Google Naptár. Automatizálja az új feladatok létrehozását, mint például az emlékeztetőket egy hívás utókövetésére miután az megtörtént és néhány kattintással jusson el a kapcsolódó CRM felületre.

Feladatokat vagy események létrehozása, amelyek rekordokat tartalmaznak?

Ha vevőjelöltekkel, kapcsolatokkal vagy lehetőségekkel dolgozik, hozzon létre feladatokat és naptári eseményeket, amelyek automatikusan a kapcsolódó rekordhoz vezetnek. Így az információ azonnal elérhető, amikor újra dolgozni szeretne rajta.

Felugró értesítések a képernyőn és mobilon?

Amikor itt az idő a cselekvésre, kapjon a böngészőben vagy a mobilon értesítést, illetve egy emlékeztetőt a SOMA tevékenység központjában. Ha az értesítés pillanatában nem alkalmas Önnek ezzel foglalkozni, állítsa szundira vagy időzítse újra az eseményt.

Utánkövető feladatok létrehozása automatikusan?

Használjon munkafolyamatokat a feladatok és események automatikus létrehozásához, mint például egy emlékeztető beállításához, ami értesít, ha egy lehetőség 3 napnál régibbé válik és ideje utánkövetni, vagy egy hívás beállításához, ha egy lehetőség elér egy bizonyos fázist.

Google, Outlook integrálása egyéb naptárakkal?

Szinkronizálja az eseményeket a Google Naptárral, Outlook 365-tel és egyéb naptár applikációkkal.

Leheljen új életet az értékesítési és marketing dokumentumokba

Központosítson, osszon meg, müködjön együtt, mérjen és optimalizáljon minden marketing és értékesítési dokumentumot. Továbbá, integráljon a Box, Dropbox és Google Drive rendszerekkel a több ingyen tárhelyért.

Készletezzen, keressen és osszon meg értékesítési és marketing dokumentumokat a SOMA-ban.

Segítsen az értékesítésnek és a marketingnek, hogy a vevőjelöltekhez és ügyfelekhez tartozó fontos információkat gyorsabban érjék el azáltal, hogy feltölti a gyakran használt prezentációkat és anyagokat a SOMA-ba. Az értékesítők könnyedén megtalálhatnak bármilyen dokumentumot, vagy megoszthatják azt az ügyfelekkel egy kattintással.

Dokumentumok megosztása egy kattintással az e-mail rendszerből?

Egy kattintással feltölthet egy dokumentumot, vagy megoszthat egy dokumentumhoz vezető linket a SOMA dokumentum könyvtárában. A dokumentum linkek használatával a címzettek megtekinthetik a dokumentumot a SOMA nyomon követett dokumentum nézegetőjében.

Együttműködés privát módban a kapcsolatokkal bizalmas dokumentumokon a dokumentum nézegetőn keresztül?

Váltson üzeneteket a dokumentum nézegetőben. Szükséges még valakit bevonnia? Hívja meg a megosztás gomb használatával. A CRM felhasználók értesítést kapnak a rendszerben az új kommentekről, míg a külső kapcsolatok e-mailben értesülnek róla. Ez mindenkit arra ösztönöz, hogy folyamatosan és aktív lehessen az üzletmenet. Láthatja a valós-idejű, oldal szintű és másodpercnyi pontosságú dokumentumhozzáférési mutatókat. Figyelje meg, hogy az egyes kapcsolatok hogyan köteleződnek el – valós időben, oldal szinten, és másodpercnyi pontossággal, minden dokumentumnál, amelyet megoszt a többiekkel. Ez segít megtervezni a következő értékesítési fázist vagy meetinget.

A kapcsolatai dokumentumainak megtekintése CRM rekordokban?

A SOMA automatikusan feltüntet minden dokumentumot az adott modulban, amely megosztásra került Ön és a vevőjelöltek vagy a kapcsolatok között. Ezenkívül megnézheti a legfontosabb statisztikákat is, hogy milyen mértékben köteleződött el a kapcsolata a dokumentummal.

Integrálás a Dropbox-szal és Google Drive-val?

Szerezzen korlátlan tárhelyet és osszon meg fájlokat könnyedén cégen kívül is a leggyakoribb külső fájl megosztó szolgáltatások integrálásával.

SOMAMobil applikációk

Tekintse meg az adott nap eseményeinek és feladatainak összefoglalóját. Tekintse meg a legutóbbi hozzászólásokat, értesítéseket és emlékeztetőket. Nézze meg, szerkesszen vagy hozzon létre CRM rekordot. Automatikusan naplózzon mobil hívásokat a kapcsolat rekordokban (Android). Állítson be mobil értesítéseket és feladatokat. Importáljon vevőjelölteket és kapcsolatokat a lefényképezett névjegykártyákból, érje el a rekordokat offline módban is, és még sok minden más.

SOMA által fejlesztett vagy támogatott integrációk

OD & IT Solutions

Sailinghangar - OD & IT Solutions

Flexium.hu

logo

Számlázz.hu

szamlazz

Cégjelző

cegjelzo

SAP Business One

sapb

Wordpress

wordpress

Opencart

opencarte

Gmail

gmailh

Google

googlee

Outlook

outlook

Office365

office365e

Thunderbird

thunderbirdd

MailChimp

mailchimp

Asterisk

asteriske

Clickatell

clickatell

Google Drive

drive

Zapier

zapierd

Facebook

facebooka

Docusign

docusign