Értékesítés CRM

29  /hó

Korlátlan felhasználóval

Minden, amire szüksége lehet egy kapcsolatról elérhető egyetlen, kényelmes nézetben.

Cikkszám: Értékesítés CRM Kategória: Címke:

Leírás

Értékesítsen többet, hatékonyan

Legyen a vevőjelölt vásárlóvá alakításának folyamata még informáltabb, fókuszáltabb és együttműködőbb!

Gyorsítsa fel a kapcsolatainak kialakítását a 360 fokos történelem használatával, amely minden kapcsolatnál megjelenik.

Minden, amire szüksége lehet egy kapcsolatról elérhető egyetlen, kényelmes nézetben. Ez magában foglalja a részletes kapcsolati információkat, rögzített e-maileket és hívásokat, a korábbi vásárlásokat, dokumentumokat és együttműködési jegyzeteket a többi csapat tagtól, és így tovább. Amikor kapcsolatba kíván lépni egy ügyféllel, egy kattintással könnyedén indíthat hívást vagy létrehozhat egy e-mailt.

Ne veszítse szem elől a magas prioritású ügyleteket az egyszerűen áttekinthető értékesítési tervezet segítségével.

Tekintse meg a figyelmet igénylő ügyleteket egy pillanat alatt az értékesítési tervben. Beleértve a legfontosabb információkat, mint az üzlet várható lezárásáig hátralévő napok száma és a közelgő eseményeket. A húzd-és vidd alkalmazással könnyedén átmozgathat üzleteket a különböző állomások között, vagy kattinthat az egyes üzletre, hogy részletesebben megtekintse.

Kapcsolatba lépne azonnal egy kattintással e-mailen vagy telefonon?

Készen áll az elköteleződésre? Kezdeményezzen egy rögzített hívást vagy indítson egy emailt bármely kapcsolat jegyzetéből csak egy kattintással. Írhat emailt önállóan vagy dolgozhat meglévő sablonból, ami kitölti a releváns kontakt információkat. Utána csatoljon egy dokumentumot vagy fáljt a SOMA dokumentum kezelő rendszeréből. A kommunikációs történelem minden kapcsolatnál jobb oldalt látható.

Felgyorsítaná a fizetési folyamatot kérésekkel, számlázással és a fizetési kérelmekkel?

Amikor egy lehetőség megérik, hozzon létre egy kérést és küldje el emailben a releváns kapcsolatoknak. Ha a kérés elfogadásra kerül, alakítsa át számlává és küldje ki egy kattintással.

Azonnali minták a csapat és terv teljesítményekben a beépített, részletes elemzéseknek köszönhetően?

Az elemzések fül megmutatja a jelenlegi állapotát a cégének. Választhat a csapat nézet, képviselő tevékenység és a terv elemzések között, ami leleplezi a trendeket és felfedi a növekedés lehetőségeit.

Elmélyedne az adatokban a testreszabott, egyéni riportokkal és előrejelzésekkel?

Építsen riportokat és előrejelzéseket néhány kattintással. Az előrejelzések automatikusan épülnek a nyitott lehetőségekből és lehetővé teszik, hogy megtekintsen bizonyos legjobb és legrosszabb eset forgatókönyveket, melyek segítségével hatékonyabban tud tervezni. Közben a riportok lehetővé teszik, hogy elemezzen múltbéli vásárlásokat, csapat teljesítményeket és egyéb adatokat a trendek megfigyeléséhez és új lehetőségek azonosításához.

Ismerje jobban a kapcsolatait

Egy cselekvésre ösztönző 360 fokos történelmi nézettel, amely minden elköteleződést tartalmaz.

Gyorsítson fel másodpercek alatt!

SOMA megmutatja a vevőjelöltekkel és ügyfelekkel való kapcsolatának teljes történelmét. Az egyes kapcsolat aloldalán megtalálhatja a személyes információikat, a megírt jegyzeteket, emaileket és hívásokat, amiket lebonyolított velük. Továbbá, ha csatolt egy fájlt. küldött nekik egy kérést vagy bármely más módon kapcsolatba lépett velük, az megtalálható lesz ott, tehát gyorsan, mindent megtudhat róluk és hamarabb cselekedhet.

Tudja meg mikor lépjen kapcsolatba, mikor cselekedjen a beállítható értesítések segítségével

SOMA biztosítja azt, hogy mindig mindenről tudjon a képernyőn, SMS-ben vagy emailben megjelent értesítésekkel, amely figyelmeztet arra, ha egy kapcsolat aktív lesz, tétlen vagy bármely egyéb feltétel teljesül. Állítson be értesítéseket az Önhöz vagy a csapatához rendelt kapcsolatokhoz, vagy válasszon ki egyéni kapcsolatokat, amelyekről értesítéseket szeretne kapni.

Szem előtt tartaná kötelezettségeit részletes feladatokkal és naptári eseményekkel?

Még nem áll készen, hogy kapcsolatba lépjen egy kontakttal? Hozzon létre egy feladatot, ami emlékezteti, hogy később vegye fel a kapcsolatot. Vagy, ha már beidőzített egy találkozót, hozzon létre hozzá eseményt a naptárban. A feladatok és események hozzá vannak rendelve a kapcsolatokhoz, tehát az információik egy kattintással elérhetőek. A naptár események össze vannak szinkronizálva a Google, Outlook és egyéb naptárakkal.

Kapcsolatokat importálna automatikusan?

Töltsön több időt azon, hogy a kapcsolataival dolgozik ahelyett, hogy rajtuk dolgozna. Nem számít, hogy CSV fájlból, emailből kap kapcsolatokat, vagy egy weboldalba ágyazott form beküldésével, akár egy harmadik fél által nyújtott alkalmazással, mint a Google Kapcsolatok, a SOMA automatikusan importálja őket.

Szívesen rátalálna kapcsolatokra a SOMA intelligens kereső eszközében?

SOMA segít Önnek megtalálni a megfelelő kapcsolatokat. Keressen név alapján, de ha nem emlékszik rá, akkor használjon részleges információkat a profiljukból.

Nyerjen üzleteket gyorsabban

A lehetőség tervezete most átlátható és cselekvésre kész.

Mindig tudja, hogy hová fókuszáljon és mire fordítson figyelmet, hogy több üzletet nyerjen meg gyorsabban. Kattintson bármelyik lehetőségre a fontos információk megtekintéséhez, mint például a kapcsolódó kontaktok és szervezetek, előrejelzés összege és a várható lezárási dátum. Ezenfelül hozzáadhat jegyzeteket, csatolhat dokumentumokat és beszélgetéseket folytathat az üzlet megnyeréséről. Ahogy a lehetőségek előrehaladnak, csatoljon kéréseket és számlákat. Amikor megnyerte az üzletet, hozzon létre projekteket egy kattintással az értékesítési csapatnak, hogy minél gyorsabban menedzseljék a munkát.

Gyorsabban mozgatná a lehetőségeket az értékesítési cikluson át?

Ne hagyjon ki egy lehetőséget sem, állítson be figyelmeztetést, ha egy lehetőség túl sokáig marad egy adott fázisban. Ezután gyorsítsa fel a lehetőség fázisait a megállapodások, szerződések és egyéb dokumentumok digitális aláírásával.

Szeretné látni mi az ami fontos?

Használja a lehetőségek szűrt listáját. Bármilyen adatot használhat arra, hogy leszűrje a lehetőségeket és egy listát hozzon létre, például azok, amelyek Önhöz vannak rendelve, vagy azok, amelyek lezáródnak ezen a héten.

Szem előtt tartaná kötelezettségeit részletes feladatokkal és naptári eseményekkel?

Még nem áll készen, hogy kapcsolatba lépjen egy lehetőséggel? Hozzon létre egy feladatot, ami emlékezteti, hogy később vegye fel a kapcsolatot. Vagy, ha már beidőzített egy találkozót, hozzon létre hozzá eseményt a naptárban. Mindkettő automatikusan hozzá van rendelve a lehetőségekhez, tehát az információik egy kattintással elérhetőek. És ha Ön nem mindig dolgozik a SOMAban, ne aggódjon, az események össze vannak szinkronizálva a Google, Outlook és egyéb naptárakkal.

Jelenítse meg a lehetőségi tervezetét a műszerfalon valós időben

A műszerfalon tekintse meg a lehetőség tervek valós idejű nézetét kattintható fokozatokkal, amelyek megjelenítik az adott fokozat lehetőségeit valós időben.

Hozzáadna részleteket csatolt dokumentumokkal vagy kommentekkel?

Fontos információt kapott egy lehetőséghez egy külső fáljban? Csatolja hozzá a lehetőséghez egy kattintással. A lehetőség előre haladásával, ha szakértői segítségre van szüksége @jelöljön meg bárkit egy jegyzetben, hogy felhívja a figyelmét a lehetőségre.

Tervezzen hatékonyan az előre elkészített előrejelzésekkel

Tekintse meg a legjobb, legrosszabb és legvalószínűbben bekövetkezhető eredményeket, hogy ezzel csökkenthesse a kockázatot a készlet vásárlásban, új termék fejlesztésben, kampányokban és a toborzásban.

Előrejelzett bevétel, időszakok, hónapok és évek?

SOMA előrejelző eszköze összefogja az értékesítési csapat minden lehetőségét, ezután automatikusan beállításokat végez az értékesítési fázis és a lezárás valószínűsége alapján, végül megjeleníti egy táblázatban, ami megmutatja, hogy mekkora bevételre számíthat a jövőben, időszakokra bontva.

Előrejelzett bevétel különböző forgatókönyvek alapján?

Nehéz tervezni előre, ha a variancia uralja az előrejelzéseket. Tervezzen hatékonyabban az előrejelzésekkel, amelyek figyelembe veszik a különböző forgatókönyveket.

Beállítana privát előrejelzett összegeket a lehetőségeken?

Állítsa be a privát előrejelzett összeget felfelé vagy lefelé, anélkül, hogy azokat az értékesítőinek megmutatná.

Exportálná az előrejelzéseket CSV fájlba?

Tegye az előrejelzéseket elérhetővé más tagok számára is úgy, hogy egyszerűen kiexportálja CSV fájlba, hogy meg tudja osztani vagy tovább tudja elemezni.

Automatizálja a munkafolyamatokat

Automatizálná az ismétlődő feladatokat?

Hozzon létre ha-akkor szabályokat, amelyek automatizálják az ismétlődő de fontos feladatokat. Ezek a beállítások keresik a meghatározott eseményeket, például, ha egy lehetőség tétlen marad 48 órán keresztül, vagy ha egy számla létre lett hozva. Ha bármelyik megtörtént, a rendszer emailt tud küldeni róla, létre tud hozni egy feladatot, frissíteni tud egy feljegyzést, vagy SMS üzenetet tud küldeni a megadott kritériumoknak megfelelően.

Vevőjelöltek és kapcsolatok automatikusan a weboldalba ágyazott űrlapból?

Kapcsolja össze a SOMA-t egy űrlappal a weboldalon, és hozzon létre vevőjelölteket vagy kapcsolatokat automatikusan. Minden információ, ami megtalálható az űrlap egyes mezőiben automatikusan átkerül a megfelelő mezőkbe a SOMA-ban.

Növelné az elköteleződést célzott címzett listával?

Függetlenül attól, hogy éppen textilgyártó tanácsadókat kíván elérni egy nagyobb területen, vagy marketing menedzsereket egy adott régióban, néhány kattintással beállíthatja a kampány célzott közönségét és bármelyik célcsoportnak személyre szabott üzenetet tud küldeni.

Javítaná a jövőbeli kampányokat email elemzésekkel?

Ha már a kampány egyszer kiküldésre került, nézze meg hogyan teljesített. Mennyire volt sikeres a cím? Hány ember nyitotta meg? Hányan kattintottak a linkekre? Ki válaszolt? Figyelje meg, hogy mely üzenetek kiknek relevánsak, milyen szinten köteleződnek el és hogyan mozdítja elő a további interakciókat.

Nyomonkövetné e-mailjeit automatikus válasz üzenetekkel?

Ha egy e-mailt ki lehet küldeni egy beállított esemény miatt, SOMA automatizálni tudja azt. Ha a címzett egy linkre kattint az előző e-mailben, amit küldött neki, és a születésnapja éppen közeledik vagy a szolgáltatási szerződés hamarosan lejár, alkalmazzon automatikus válaszadásokat, hogy automatikusan küldjön személyre szabott e-maileket. Ez biztosítja azt, hogy soha ne hagyja figyelmen kívül a fontos értesítéseket kihasználva a kulcsfontosságú kapcsolatépítési lehetőséget.

Megfelelő kommunikáció a megfelelő helyen?

Minden kapcsolat rekordja tartalmazza azoknak a kampányoknak a listáját, amelyeket megkaptak és a reakcióikat. Az értékesítő és ügyfélkezelő csapatok bizalommal használhatják ezt az információt ahhoz, hogy megtudják mi érdekli a kapcsolatot, tehát relevánsabb kommunikációval tudják elérni.

Értékesítési elemzések és betekintések

Tartsa az ujját az értékesítési csapat pulzusán a SOMA értékesítési elemzésekkel. Az elemzések műszerfal kiemel kulcs statisztikákat a csapatról, tervekről, szervezetről, például a legjobban teljesítő csapat tagot és a nyitott lehetőségek jelenlegi értékét.

Elmélyedne az elemzésekben, analitikában?

Szeretne látni egy érdekes statisztikát vagy trendet egy elemzésben? A menü segítségével hét kapcsolódó elemzést érhet el, amelyek feltárják, hogy a csapat tevékenységek, terv struktúrák és üzletfolyamatok hogyan járulnak ehhez hozzá.

Megjelenítené az értékesítési terv állapotát?

A szervezet állapotának legmagasabb szintű mérése az értékesítési tervek és megnyert üzletek eredménye. A terve értékek táblázata az értékek növekedését és összehúzódását mutatja az idő múlásával. Észrevett egy érdekes trendet? Használja az egyes ábrák alatti táblázatos adatokat, hogy nyomon kövesse a forrását egy értékesítőig, értékesítési fázisig vagy egyéb forrásig.

Szeretné elemezni a diagramokat a kapcsolódó táblázatokkal?

Az egyes diagramok alatt táblázatos adatok találhatóak, amelyek lebontják a táblázatokban szereplő információkat különböző módokon, festve ezzel egy tiszta képet arról, hogy a csapata, tervei és üzletei hogyan járulnak hozzá ahhoz, amit lát. Több előre elkészített diagram és táblázat jeleníti meg az értékesítési csapat állapotát. Az értékesítési csapat szempontjainak, tevékenységeinek és az értékesítési folyamatnak a megismerésével megtalálhatja a fejlesztések lehetőségeit minden tevékenységben és folyamatban.

Építsen riportot bármilyen CRM adatból

SOMA bármilyen adatból képes riportot építeni, pivot táblázatot és diagramot létrehozni. Használjon bármilyen csapat, terv, termék vagy egyéb teljesítményvezérlő adatot, aztán élvezze a diagramokat a műszerfalon, amelyeket gyakran tud használni, vagy exportálni CSV fájlba, hogy szétossza a csapatban, vagy tovább elemezhesse.

Riport építése bármilyen adatból a SOMA-ban?

Szeretne látni egy érdekes statisztikát vagy trendet egy elemzésben? A menü segítségével hét kapcsolódó elemzést érhet el, amelyek feltárják, hogy a csapat tevékenységek, terv struktúrák és üzletfolyamatok hogyan járulnak ehhez hozzá.

Valós idejű diagramok létrehozása az irányítópulton?

Hozzon létre kör, vonal vagy oszlop diagramokat, amelyek megjelenítik a SOMA-ban lévő bármely adatot. Építhet oszlopdiagramot az egyes értékesítők alatt lévő nyitott lehetőségek értékeiről, vagy vonaldiagramot, amely megmutatja az új bevételeket minden hónapra. Tervei szerint gyakran látogatná az ábrákat? Könnyedén rögzítheti a főoldalon, hogy mindig a valós idejű adatokat lássa.

Riportok és diagramok exportálása csv fájlba?

Exportálja bármely riportot vagy diagramot, amit épített, hogy megoszthassa a kollégáival, vagy további elemzéseket hajtson végre.

Időszakos riportok időzítése e-mailben?

Ha Ön vagy a csapata időszakosan néz riportokat, vegye ki a riport szekciót és helyette időzítsen riportokat vagy diagramokat e-mailben, amit egy CSV fájlban kapnak meg a címzettek.

Mélyen integrált naptári események

Tekintse meg a meglévő naptári eseményeket és feladatokat, amelyek szinkronizálva lettek a többi rendszerből, amit használ, pl: Google Naptár. Automatizálja az új feladatok létrehozását, mint például az emlékeztetőket egy hívás utókövetésére miután megtörtént és néhány kattintással jusson el a kapcsolódó CRM felületre.

Feladatokat vagy események létrehozása, amelyek rekordokat tartalmaznak?

Ha vevöjelöltekkel, kapcsolatokkal vagy lehetőségekkel dolgozik, hozzon létre feladatokat és naptári eseményeket, amelyek automatikusan a kapcsolódó rekordhoz vezetnek. Így az információ azonnal elérhető, amikor újra dolgozni szeretne rajta.

Felugró értesítések a képernyőn és mobilon?

Amikor itt az idő a cselekvésre, kapjon a böngészőben vagy a mobilon értesítést, illetve egy emlékeztetőt a SOMA tevékenység központjában. Ha az értesítés pillanatában nem alkalmas Önnek ezzel foglalkozni, állítsa szundira vagy időzítse újra az eseményt.

Utánkövető feladatok létrehozása automatikusan?

Használjon munkafolyamatokat a feladatok és események automatikus létrehozásához, mint például egy emlékeztető beállításához, ami értesít, ha egy lehetőség 3 napnál régibbé válik és ideje utánkövetni, vagy egy hívás beállításához, ha egy lehetőség elér egy bizonyos fázist.

Google, Outlook integrálása egyéb naptárakkal?

Szinkronizálja az eseményeket a Google Naptárral, Outlook 365-tel és egyéb naptár applikációkkal.

Leheljen új életet az értékesítési és marketing dokumentumokba

Központosítson, osszon meg, müködjön együtt, mérjen és optimalizáljon minden marketing és értékesítési dokumentumot. Továbbá, integráljon a Box, Dropbox és Google Drive rendszerekkel a több ingyen helyért.

Készletezzen, keressen és osszon meg értékesítési és marketing dokumentumokat a SOMA-ban.

Segítsen az értékesítésnek és a marketingnek, hogy a vevőjelöltekhez és ügyfelekhez tartozó fontos információkat gyorsabban érjék el azáltal, hogy feltölti a gyakran használt prezentációkat és anyagokat a SOMA-ba. Az értékesítők könnyedén megtalálhatnak bármilyen dokumentumot, vagy megoszthatják azt az ügyfelekkel egy kattintással.

Dokumentumok megosztása egy kattintással az e-mail rendszerből?

Egy kattintással feltölthet egy dokumentumot, vagy megoszthat egy dokumentumhoz vezető linket a SOMA dokumentum könyvtárában. A dokumentum linkek használatával a címzettek meg tudják nézni a dokumentumot a SOMA nyomon követett dokumentum nézegetőjében.

Együttműködés privát módban a kapcsolatokkal bizalmas dokumentumokon a dokumentum nézegetőn keresztül?

Váltson üzeneteket a dokumentum nézegetőben. Szükséges még valakit bevonnia? Hívja meg a megosztás gomb használatával. A CRM felhasználók értesítést kapnak a rendszerben az új kommentekről, míg a külső kapcsolatok emailben értesülnek róla. Ez mindenkit ösztönöz arra, hogy folyamatosan mozgásban legyen az üzlet. Láthatja a valós-idejű, oldal szintű és másodpercnyi pontosságú dokumentumhozzáférési mutatókat. Figyelje meg, hogy az egyes kapcsolatok hogyan köteleződnek el – valós időben, oldal szinten, és másodpercnyi pontossággal, minden dokumentumnál, amelyet megoszt a többiekkel. Ez segít megtervezni a következő értékesítési beszélgetést.

A kapcsolatai dokumentumainak megtekintése CRM rekordokban?

A SOMA automatikusan feltüntet minden dokumentumot az adott modulban, amely megosztásra került Ön és a vevőjelöltek vagy a kapcsolatok között. Ezenkívül megnézheti a legfontosabb statisztikákat is, hogy milyen mértékben köteleződött el a kapcsolata a dokumentummal.

Integrálás a Dropbox-szal és Google Drive-val?

Szerezzen korlátlan tárhelyet és osszon meg fájlokat könnyedén cégen kívül is a leggyakoribb külső fájl megosztó szolgáltatások integrálásával.

SOMAMobil applikációk

Tekintse meg az adott nap eseményeinek és feladatainak összefoglalóját. Tekintse meg a legutóbbi hozzászólásokat, értesítéseket és emlékeztetőket. Nézze meg, szerkesszen vagy hozzon létre CRM rekordot. Automatikusan naplózzon mobil hívásokat a kapcsolat rekordokban (Android). Állítson be mobil értesítéseket és feladatokat. Importáljon vevőjelölteket és kapcsolatokat a lefényképezett névjegykártyákból. Érje el a rekordokat offline módban is. És még sok minden más.