Naptár beállítások

Szeretném konfigurálni a naptáramat úgy, ahogy kedvem tartja. Ehhez annyit kell tennem, hogy követek néhány egyszerű lépést a naptár beállításához.

A naptár beállítások konfigurálása:

  1. Kattintson a naptár beállítások ikonra a jobb felső részen a naptár kezdőoldalon.

Először egy eseményemlékeztető előugró ablak jelenik meg a képernyőmön, és azt szeretném, hogy 5 percen belül újra látszódjon, miután bezárom azt.

Hétfőn visszatérek a munkába egy álmosító hétvége után. Szeretném, hogy a naptáram szintén hétfőtől kezdődjön.

Az a feladatom, hogy kövessem nyomon az eseményeket, amelyek a tervek szerint a mai napig megtörténtek. A mai napot az alapértelmezett tevékenységem nézetében jelölöm.

A hagyományos dátum formátumot fogom választani, amely széles körben elfogadott az országomban.

Az irodában kell lennem reggel 8-ra. Tehát a napom reggel 8-kor indul.

A cégem székhelye India. Tehát indiai időzónát fogok választani itt.

Események, mint a találkozók, web konferenciák stb. hosszabb ideig tartanak, mondjuk 30 percig. Végezni fogok a hívással 5 percen belül. Konfigurálhatom az alapértelmezett esemény időtartamot a beállításokban, tehát szükséges megadnom egy befejezési dátumot és időt az esemény létrehozása közben.

Megoszthatom a naptáramat az összes felhasználóval, aki a cégemnél dolgozik, megoszthatom csak kiválasztott felhasználókkal, vagy teljesen el tudok rejteni minden eseményt, hogy más felhasználók ne lássák.

Különböző opciók elérhetőek a naptár megosztására

  1. Privát: Senki nem láthatja az eseményeimet.
  2. Nyilvános: Mindenki láthatja az eseményeimet.
  3. Kiválasztott Felhasználók: Csak a kiválasztott felhasználók láthatják a naptáramat.

Itt van a megosztott naptár oldalam. A mindenki számára látható események a SOMACRM-ben itt lesznek megtekinthetőek.

Megjegyzés! Amikor megosztom a naptáramat nyilvánosan vagy kiválasztott felhasználókkal, az események, amelyeknek láthatósága privát, a megosztott felhasználóknak elfoglaltként fog megjelenni.

Megjegyzés!

  1. Eseményeket, melyek Önnel meg vannak osztva, a megosztott naptár fülön láthatja.
  2. Eseményeket, amelyeket Ön hozott létre vagy Önnek vannak kijelölve, a naptáram fülön láthatja.
  3. Események, amelyek Önhöz tartoznak, és események, amelyek felhasználókhoz tartoznak az alacsonyabb rendű hierarchiájában, a lista nézet fülön láthatóak.

Figyelem

Például, tegyük fel, hogy A és B két felhasználó, felső és alsó hierarchiában van egymással. Ha A és B megosztott naptárai közösek, B láthatja A eseményeit de nem tud semmilyen módosítást végrehajtani az esemény rekordon. A nem csak láthatja B megosztott eseményeit, de ő létrehozhat módosításokat azon.

  1. Mentésre kattintok.

Megjegyzés!

Szintén konfigurálhatja a Naptár Beállításokat a Beállításaim oldalon.

Tags: