Esemény vagy teendő létrehozása

Az értékesítési csapatnak nagyobb figyelmet kell szentelni, ha a Vevőjelölt státusz változik. Automatikusan létrehozhat naptári eseményeket és teendőket, és ezeket be tudja osztani az értékesítési csapathoz, hogy a potenciális Vevőjelöleteket nyomon követhessék. A következő munkafolyamat létrehozhat egy eseményt, ha a Vevőjelölt státusz változik. Ez csak egyszer történik a Vevőjelölt rekord értékesítési ciklusában. Tehát, a munkafolyamat feltétel így fog kinézni: Csak addig amíg a feltétel igaz.

  1. Válassza ki a Vevőjelölteket Modul Kiválasztásánál és a feltétel legyen: Csak addig amíg a feltétel igaz.

  1. Kattintson a Következőre
  2. A cél az, hogy e-maileket csak akkor küldjön, amikor a Vevőjelölt aktívvá válik és ez egyszer történik meg egy értékesítési ciklusban. Tehát a feltétel ez lesz: Vevőjelölt státusz forró. Ha a feltétel teljesül, a munkafolyamat létrejön a rekordon. Ha egyszer teljesült, a munkafolyamat nem vált ki tevékenységet azon a rekordon újból.
  3. Kattintson a Következőre. 
  1. Kattintson a Feladat Hozzáadása gombra és válassza a Create Event-et. Adja meg a Feladat megnevezését; csak az Önmaga tájékoztatására. Esemény neve, Leírás, Állapot, Típus, Felelős, Kezdés ideje, Ismétlődés engedélyezése akkor jelenik meg, amikor a létrehozott eseményen a munkafolyamat végbemegy. Kezdés Dátumát és Befejezés Dátumát nem lehet megadni statikusan. Ezek meghatározása a kiinduló rekord létrehozási idején és a módosítási idején alapul (Vevőjelöltek a példánkban).
  1. Kattintson a Vége gombra