Kimenő szerver

Ez a funkció segít konfigurálni a Kimenő Szervert a SMTP-vel (Simple Mail Transfer Protocol), az e-mail szerver beállításaival a SOMACRM-ből kiküldött e-mailek kezelésére.
Kövesse ezt a néhány egyszerű lépést a Kimenő Szerver konfigurálásához:

  1. Kattintson a fogaskerék ikonra a jobb felső részen.
  2. Kattintson a CRM Beállításokra.
  3. Kattintson az ’Egyéb Beállítások’-ra a bal oldali legördülő menüben.
  4. Kattintson a Kimenő Szerverre. Kattintson a tű ikonra mellette, hogy hozzáadjon egy parancsikont a beállítások honlapon.
  5. Megnézheti az alapértelmezett beállításokat a SOMACRM által. A módosításhoz kattintson a Szerkesztés gombra a jobb felső részen.
a Szerver neve Adja meg a mail.yourdomain.com-ot, ahol a saját domain az aktuális domain neve. Például: gmail accept sssl://smtp.gmail.com:465
b Felhasználónév Adja meg a felhasználónevét.
c Jelszó Adja meg jelszavát.
d Küldő E-mail cím E-mailek lesznek küldve arra az e-mail címre, amit beállít ebben a mezőben; más e-maileket küld a jelenlegi felhasználó e-mail azonosítóján keresztül.
e Hitelesítés szükséges Kattintson a négyzetbe, hogy a hitelesítés megtörténjen mielőtt az email el lesz küldve.
  1. Miután konfigurálta az adatokat, kattintson a Mentésre.

Figyelem!

  1. Alapértelmezettként a Kimenő Szerver van beállítva a SOMACRM beállításokkal. Kezelni tudja a kiküldött e-maileket ezekkel a beállításokkal, ugyanakkor azt ajánljuk, hogy konfigurálja a Kimenő Szervert a saját SMTP beállításaival.
  2. Ha inkább megtartaná a SOMA szervert Kimenő Szerverként, akkor azt javasoljuk konfigurálja a saját domain SPF rekordját, ami tartalmazza a SOMA szervert, mint doménjének érvényes feladóját.
  3. Kattintson az Alapbeállítás visszaállítására a szerkesztés nézetben, hogy visszaállítsa az alapértelmezett értékeket a SOMACRM-ben.