Email küldése

Ha e-mailt szeretne küldeni a kontaktok egy csoportjának, kövesse a következő lépéseket:

 1. Válassza ki a Vevőjelölteket Válasszon Modult résznél és a feltétel legyen a Csak addig, amíg a feltétel igaz, mert a köszönőlevélnek a meglévő ügyfelek részére semmi értelme nincs.
 2. Kattintson a Következő-re.
 3. Az ötlet az, hogy küldjön e-maileket kizárólag a webes űrlapon keresztül generált Vevőjelölteknek. Tehát, a feltétel a Vevőjelölt forrás a weboldal legyen.
 4. Kattintson a Következő-re.
 5. Kattintson a Feladat hozzáadása gombra és válassza ki a Send Mail-t. Adjon nevet a Feladat megnevezésében, ezt csak a saját tájékoztatására. Az Állapotnak Aktív-nak kell lennie. Ha nem szeretné, hogy ez a munkafolyamat e-maileket küldjön a továbbiakban, állítsa az állapotot Inaktív-ra.

Amikor a munkafolyamat általi e-mailek ki lettek küldve az ügyfeleknek, az ügyfelek válaszai vissza lesznek küldve arra a felhasználó e-mail ID-ra, amit megemlített az Innen mezőben.

Az Ide mezőben választhat e-mail változókat a legördülő menüből, vagy megadhat e-mail címeket manuálisan. Adja meg az e-mail tárgyát, majd a szövegét.

Hozzáadhat egy E-mail Sablont a kapcsolódó modulhoz. Az e-mailhez PDF csatolásához engedélyezze a jelölőnégyzetet és válassza a PDF-et a legördülő menüből.

A SOMACRM biztosítja a rugalmasságot a mező változók választásához, amelyek e-mail küldésekor mint mező értékekként jelennek meg. Például a keresztnév mező változó a tényleges nevet fogja megjeleníteni, amit a rekord Keresztnév mezőjéből vesz át.

 1. Kattintson a Mentés-re.
 2. Végül, kattintson a Vége-re, hogy véglegesítse a munkafolyamat létrehozását.

Feladat végrehajtása

Alapvetően a munkafolyamat feladatok a feltétel teljesülése után 15 percen belül küldenek e-mailt. Ugyanakkor beállíthatja a munkafolyamatát úgy, hogy a jövőben egy kívánt időpontban küljön e-mailt Önnek.

Így csinálja:

 1. A Send Mail feladatban kattintson a Feladat végrehajtása jelölőnégyzetre.
 2. Adja meg a napok számát, amelyet követően az e-mail el legyen küldve.
 3. Válassza ki az Utána-t a második legördülő menüből.
 4. A harmadik legördülő menüből válassza ki a Létrehozás idejét vagy Módosítás idejét.