Egység létrehozása

Egység létrehozása feladat segítségével automatikusan létrehozhat rekordokat, amikor a munkafolyamat feltétel teljesül az eredeti rekordon. Két különböző modult veszünk figyelembe: Projektek és Projekt feladatok bemutatják hogyan működik ez a feladat.

Projektek modult ki kell választani a Válasszon Modult legördülő menüből. A munkafolyamat végrehajtási feltétel a Csak az első mentéskor. Tehát, ez feltehetően létrehoz egy Projekt Feladatot minden alkalommal, amikor egy projekt létrejön. Kattintson a Következő-re.

A munkafolyamat csak akkor is létrehozhat új projekt feladatot, amikor a Projekt prioritása Magas, ilyenkor ezt kell feltételként beállítani.

Kattintson a Következő-re.

Kattintson a Feladat hozzáadása gombra és kattintson a Create Entity-re.

Most adja meg a Feladat megnevezését, csak Önmaga tájékoztatására. Kattintson a Modulok a rekordok létrehozására a legördülőben, válassza ki a létrehozni kívánt új rekordot, amikor a munkafolyamat feltétele teljesül az eredeti rekordon. Kiválasztom a Projekt feladatot, mint létrehozni kívánt új modul. Ez azt jelenti, egyszerű szavakkal, hogy minden alkalommal egy projekt létrehozásakor, ha a prioritás magas, egy projekt feladat automatikusan létrejön.

Amikor kiválasztunk egy létrehozni kívánt új modult, minden kötelező mező megjelenik abban a modulban. Ki kell töltenie az adatokat, amelyeket szeretné, ha abban a létrehozni kívánt új rekordban legyenek, ami létrejön, ha a munkafolyamat feltétele teljesül az eredeti modulra. Például, az eredeti modul a Projektek és a létrehozni kívánt új modul a Projekt Feladatok. Amikor a munkafolyamat lefut, azt szeretné, hogy a Tesztelés és hibajelentés feladat automatikusan létrejöjjön. Amikor a projekt feladat létrejön, azt szeretné, hogy alapvető információkat adjon.

Segítségül veheti az eredeti modult (a példában a Projektek), hogy kitöltse az új modul mezőit (Projekt feladatok). A fenti példában, Projekt Feladatok Név nyers szöveg Tesztelés és hibajelentés. Válassza ki a ’Projektek’-et a legördülő menüből, a második sorban a Projektek adatait töltse a Projekt Feladatokba. Most a Hozzárendelve, Kapcsolódó, Kezdő dátum és Záró dátum mezők az eredeti modulban (Projektek) megjelennek az új rekordban is (Projekt Feladatok).

A változtatások frissítéséért kattintson a Mentés-re.

Egyedi funkció hivatkozás

Ez a munkafolyamat kód szintű változásokat követel meg, így nem támogatja a SOMACRM igény szerinti fiókjait. Néhány egyedi funkció úgy van fejlesztve, hogy megfeleljen meghatározott követelményeknek a SOMACRM-ben, mint:

  1. Áruk mennyisége csökkenni fog, ha Számla keletkezik rájuk.
  2. Áruk mennyisége megnő, amikor a megrendelés állapota frissítve lesz Átvett Szállítmányra.
  3. E-mail értesítést küld a jegy tulajdonosának és a kapcsolódó kontaktnak, amikor a jegy létre jön, kommenteket váltanak, és lezárul.