Egyéni szűrő létrehozása

Szűrők vagy nézetek segítségével elkülönítheti a kívánt modulokat más rekordok csoportjából és áthelyezheti őket egy külön csoportba. Például, gyorsan szűrheti az összes rekordot egy adott területen és hozzárendelheti az Értékesítési ügynökhöz azon a területen. Továbbá műveleteket hajthat végre a szűrt rekordokon, mint például tömeges szerkesztés, törlés, e-mail küldése stb.

Ennek a bemutatónak az a célja, hogy elmagyarázza hogyan hozhat létre szűrőket a SOMACRM-ben. Elmagyarázzuk hogyan hozhat létre szűrőket a Lehetőségek modulban. Kövesse ugyanezeket a lépéseket ha szűrőt szeretne létrehozni más modulokban.

  1. Kattintson a  Lehetőségek fülre. A folyamat ugyanaz a többi modulnál is: Vevőjelöltek, Kapcsolatok, Cégek, stb.
  2. Kattintson a Minden lehetőség legördülő mezőre.
  3. A szűrők létrehozásához lesz navigálva. Adjon meg egy címkét a szűrőhöz a Nézet neve mezőben.
  4. Válassza ki a kívánt oszlopokat, amelyeket szeretne látni az egyéni nézetben. Maximum 12 oszlopot választhat.
  5. Meg kell határoznia feltételeket a szűrőhöz, hogy kiszűrje a lényeget, amit látni szeretne az egyéni nézetben. A folyamat, amellyel a szűrökhöz feltételeket társíthat, egyszerűen történik.

  1. Minden feltétel: a Szűrő rekordok az ÉS feltételen alapulnak,

Például,

Feltétel 1

ÉS

Feltétel 2

ÉS

Feltétel 3

Az eredmények akkor és csak akkor jelennek meg, ha MINDEN feltétel teljesítésre került. Ha egy feltétel nem sikerült, az egyéb lekérdezések nem kerülnek végrehajtásra.

  1. Bármely feltétel :Szűrő rekordok a VAGY feltételen alapulnak

Például,

Feltétel 1

VAGY

Feltétel 2

VAGY

Feltétel 3

Akkor jeleníti meg az eredményt, ha legalább egy feltétel teljesül. Ha egy lekérdezés sikertelen, az egyéb lekérdezések kerülnek végrehajtásra.

Megjegyzés!

  1. Alapértelmezés szerint az ÉS feltétel engedélyezve van a MINDEN feltétel és a Bármely feltétel között. Ez segít Önnek a két feltétel csoportosításában.
  2. Ön is szűrheti a rekordokat az egyéni és alapértelmezett dátum mezőkön. A feltételek dinamikusak. Például, a Ma, mint szűrő feltétel, megjeleníti az összes rekordot az aktuális napon. Nem fogja megjeleníteni ugyanazokat a rekordokat holnap. A jelenlegi nap helyetti rekordokat fogja megjeleníteni.
  3. Adhat meglévő vagy egyedi kritériumokat a szűrő rekordokhoz.