Pénznemek és adók kezelése

Nemzetközi valuták kezelése

A Termék létrehozás nézetében beállíthat többféle valutát, hogy azt használja a Díjbekérők, Megrendelések, Beszerzések és Ajánlatok létrehozásához. Ennek eléréséhez, töltse ki az Egységár mezőt és kattintson a több pénznem linkre.

Egy Termék Ár felugró ablak fog megjelenni a képernyőn. Ez fogja mutatni a különböző valuták listáját.

A Pénznem megmutatja a pénznemek listáját, amit be tud állítani. Engedélyezze a jelölőnégyzetet a műveletek kezeléséhez a kívánt pénznemen.

Az Árak a konverziós arány szerint frissülnek, bár az igényeinek megfelelően módosíthatja is az árakat.

Konverziós arány: Megmutatja az értékeket a konverziós aránynak megfelelően.

Ár újra beállítása: Visszaállíthatja a módosított pénznem értékeket az alapértelmezett értékekre a konverziós aránynak megfelelően.

Alap pénznem: Válassza ki a kívánt pénznemet alap pénznem szerint való beállításhoz. Jól jön, amikor nemzetközi pénznemeket kezel.

Díjbekérők, Megrendelések, Beszerzések és Ajánlatok létrehozás nézetében, válassza ki a kívánt pénznemet.

Automatikusan, a mostanában módosított értékek a Termékben frissülnek, ahelyett hogy az értékek frissüljenek a konverziós arány szerint.

Adó bejelentése

A Termék létrehozás vagy szerkesztés nézetében megtalálja az adókat az Ár adatok blokk alatt. Az értékek automatikusan kitöltődnek, ha engedélyezi a jelölőnégyzetet. A termékeknél az adó értékekben egyéni módosításokat hajthat végre.

Ez a funkció működésbe lép, ha egyénileg kiválasztja az Adózási módot, amikor létrehoz Díjbekérőket, Megrendeléseket, Beszerzéseket és Ajánlatokat. A mostanában módosított adó értékek a Termék rekordban fognak megjelenni, ahelyett, hogy az Adó számításokból töltse ki az adókat.