Felhasználók

Megjegyzés!  Ez a funkció csak a Kapcsolat Menedzsment Kiadásban, Értékesítési KiadásbanTámogatás Kiadásban és Alapvető Kiadásban érhető el a SOMACRM-ben.

A Felhasználók azok az alkalmazottak a szervezetében, akik be tudnak jelentkezni a SOMACRM fiókjukba, hozzáférnek információkhoz és elvégezhetnek feladatokat amelyekhez engedélyük van a SOMACRM-ben. Az admin felhasználók hozhatnak létre felhasználói fiókokat. A SOMACRM kétféle felhasználói típust támogat: admin felhasználókat és alap felhasználókat.

Új felhasználók hozzáadása:

Admin jogokkal rendelkező felhasználók adhatnak hozzá új felhasználókat. Az új felhasználók hozzáadásának folyamata megújult.

Itt láthatja hogyan adjon hozzá új felhasználókat a SOMACRM-ben:

 1. Kattintson a fogaskerék ikonra jobb fent.
 2. Kattintson a Felhasználók kezelése-re.
 3. Kattintson a Felhasználók hozzáadásra.
 4. Felhasználó neve mezőben adja meg a kívánt felhasználónevet.
 5. Engedélyezze az Admin jelölőnégyzetet, ha admin jogosultságot kíván adni.
 6. Jelszó mezőben adja meg a megfelelő jelszót, amely e-mailben lesz küldve a felhasználónak. Bejelentkezés után a felhasználók módosíthatják a hozzájuk tartozó jelszót.
 7. A Jelszó megerősítése mezőbe írja be újra a jelszót, amit korábban megadott.
 8. Az E-mail mezőben adja meg a felhasználó egyedi e-mail címét, amelyet még nem használtak korábban. A fiók létrehozása után egy e-mail lesz küldve a megadott e-mail címre.
 9. Státusz mezőben válassza az Aktívot, hogy a felhasználók bejelentkezhessenek és hozzáférhessenek a fiókjukhoz. Válassza az Inaktívot, ha korlátozni szeretné a felhasználók hozzáférését a SOMACRM fiókjukhoz.
 10. Keresztnév és Vezetéknév mezőkbe adja meg a felhasználók kereszt-, és vezetéknevét az Alapértelmezett vevőjelölt nézet mezőben.
 11. Munkakör mezőben válassza ki a felhasználó számára megfelelő munkakört.
 12. A mezők kitöltése után kattintson a Mentés-re.