Magunkról

Könnyen használható és testreszabható CRM-rendszer-tervezés és -beüzemelés, garanciával

Az a küldetésünk, hogy személyre szabott, webalapú CRM rendszereket fejlesszünk és kínáljunk a partnereinknek, amelyek a létfontosságú intelligens rendszerek és a mindennapi munkafolyamatok automatizálása révén lehetővé teszik számukra a hatékony működést és a folyamatos növekedést.

Webalapú CRM rendszerek fejlesztésével és bevezetésével foglalkozunk, amelyek átláthatóbbá és hatékonyabbá teszik az ügyfelek napi ügyviteli kommunikációját.

17+ év

tapasztalat

120+

elégedett ügyfél

3200+

felhasználó

5000+

automatizált folyamat

Rólunk

A Soma Slovensko s.r.o., Sípos Lóránt által 2005-ben alapított egyéni vállalkozás jogutódjaként, 2010 óta nyújt egyedi szoftverfejlesztésen alapuló automatizált CRM-rendszer-megoldásokat az értékesítés és az egyéb vállalati folyamatok gördülékenyebbé tétele érdekében.

A különböző háttérrel és szakértelemmel rendelkező, lendületes csapatunknak köszönhetően minden kihívásra friss és innovatív megoldásokat kínálunk. Gyorsan és hatékonyan reagálunk az ügyfelek igényeire, legyen szó új funkciók kifejlesztéséről vagy a meglévő rendszerek továbbfejlesztéséről.

Megoldásközpontú hozzáállásunk és egyedi ügyfélkezelő rendszer fejlesztéseink révén biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet hozzák ki az üzleti folyamataikból. Az általunk kínált, ügyféligényekre szabott CRM rendszerek lehetővé teszik a hatékony értékesítést, belső kapcsolattartást, projektmenedzsmentet, ügyfélszolgálatot és könyvelést, egyetlen, vizuális adatelemzést és döntéstámogató rendszert magában foglaló, integrált platformon keresztül.

  • Komplex, mégis könnyen kezelhető webalapú rendszereket kínálunk, amelyek a vállalatok napi működésének minden területét lefedik.
  • A hatékony működéshez szükséges összes adatot elérhetővé tesszük a személyre szabott és hatékony SOMACRM rendszerekben.
  • Az igény felmérésétől a rendszer bevezetéséig és a továbbfejlesztésig minden lépést előre megtervezünk és végrehajtunk, hogy ügyfeleink teljes mértékben ki tudják használni a SOMACRM rendszer által nyújtott előnyöket.
  • Megbízható és hosszú távú partnerként állunk ügyfeleink mellett, rugalmasan biztosítva a folyamatos támogatást és az állandó frissítéseket.
  • Az általunk fejlesztett és telepített, világszinten több millió felhasználóval rendelkező, díjnyertes CRM rendszer az alapja, ami mindig naprakészen idomul az ügyfelek változó igényeihez.
  • Minden munkánkra 1 év garanciát vállalunk, és első év után lehetőséget kínálunk a folyamatos terméktámogatásra.

Célunk

Hosszú távú célunk, hogy a partnereinknek olyan CRM rendszereket kínáljunk, melyek segítségével hatékonyabban működhetnek, illetve növekedhetnek, és a mindennapi munkafolyamatok automatizálásával megtöbbszörözhetik a bevételeiket.

Hiszünk abban, hogy a megfelelő technológiai támogatással ügyfeleink sikeresen tudnak alkalmazkodni a piaci kihívásokhoz, folyamatosan kontroll alatt tarthatják a feladataikat és az erőforrásaikat, amivel maximalizálni tudják az üzleti eredményeiket.

A mi történetünk

A Soma Slovensko s.r.o. története 2005-ben kezdődött egyéni vállalkozásként, majd 2010-től kft.-ként folytatódott azzal a céllal, hogy segítsünk a vállalkozásoknak hatékonyabban működni a digitális térben.

Meggyőződésünk, hogy a megfelelő digitális eszközökkel és szoftverekkel bármilyen vállalat képes növelni az üzleti hatékonyságát és eredményességét.

Alapítónk, Sípos Lóránt, azzal a céllal hozta létre a vállalatot, hogy az ügyfeleknek megkönnyítse a digitális üzleti modellekre történő átállást, illetve segítsen nekik abban, hogy a technológia adta lehetőségeket kihasználva növeljék piaci részesedésüket.

Az elmúlt évek során többszörösen bizonyítottuk, hogy helyünk van ezen a területen. Többek között olyan neves vállalatok szavaztak nekünk bizalmat és kértek fel bennünket CRM rendszer tervezésére és fejlesztésére, mint a Eu-Solar Nyrt., a TVT, az MVM Home és Pro.

SOMACRM – Könnyen használható és testreszabható CRM rendszer