E-mail kampányok

Küldjön e-mail kampányokat a meghatározott kontaktoknak, ezután mérje a kattintásokat, megnyitásokat, leiratkozásokat és a visszajelzéseket.

Tömeges E-mail

Küldhet e-maileket több felhasználónak úgy, hogy a Válassza Mindet funkciót használja a listanézetben, küldhet e-maileket egyéni felhasználóknak, ha az E-mail küldése ikonra kattint a rekord részletes nézetében.

Ez a funkció hasznos lehet Műveletek végrehajtásához a Modulban jelenlévő minden rekordon, például a Kapcsolatokon. Amikor rákattint a jelölőnégyzet lehetőségre, hogy kiválassza a rekordokat az aktuális oldalon, akkor a Mindent kiválaszt a Kapcsolatokból link lesz mutatva. Ha arra kattint, kiválaszt minden rekordot az egész oldalról.

Ha azért kattint a kiválasztott rekordon, hogy mindet törölje, akkor a Kiválasztást törli minden Kapcsolaton link jelenik meg.

Ha bizonyos rekordokat nem szeretne törölni, azoknál megszüntetheti a kijelölést, így a törlést csak a többire vonatkozik majd.

Most válassza ki az E-mail küldése lehetőséget a Műveletek legördülő alatt. Ez felhoz egy felugró ablakot, ahol kiválaszthatja az E-mail azonosítót. Válasszon bármennyi E-mail azonosítót és kattintson a Választás gombra.

Egy felugró ablak nyílik meg, ahol további adatokat adhat meg. Kattintson a Válassza ki az E-mail sablonra, hogy a meglévő e-mail sablont kiválaszthassa. Kattintson a Küldés-re, hogy elküldje az e-mailt a kiválasztott rekordokhoz.