somacrrmprogrambemutato

ugyfelportal

 

Projekt menedzsment / 6 000 Ft/hó* helyet 12 hónapig INGYENES

Kezelje a cég belső és az ügyfél projektjeit, részletes feladatokat, és rendeljen hozzá felelősöket a CRM felhasználók közül, kövesse a projektek haladását, és tegye bele őket a naptárba.

Projektek - Folyamatban lévő projektek nyilvántartása, ezek részprojektekre bontása kitűzése, különböző felelősök vagy csoportok hozzárendelése - segít a részfolyamatok és a teljes folyamat áttekintésében, elemzésében és a hozzá kapcsolódó eredményes vezetői döntéshozatalban (projektjei haladását grafikonon is egyszerűen nyomon követheti)

Projekt feladatok - a projekt modultól függetlenül egyedül is teljes értékű modul. A projekt feladatokat lehet egyénhez és csoporthoz kötni, amivel nyomonkövethető a feladatok haladása és lezárása határidőre.


Projekt mérföldkövek – A projekt  főbb  fordulópontjait, mozzanatait lehet kiemelni a projektkezelésen belül. Fontos határpontokat jeleznek és van hozzájuk rendelt felelős. Segítenek a projekthaladás figyelésében és a közbenső eredmények mérésében. A mérföldek általában kulcsesemények, szerződés aláírás vagy előterjesztési dátum.

 

*Az árak áfa nélkül értendők!

Regisztráció