somacrrmingyenes

probaverzio uj

somacrrmprogrambemutato

ugyfelportal

Menu
 

Adatvédelmi nyilatkozat

Ez a nyilatkozat érvényes a Adóblog Kft. által üzemeltetett weboldalak felületeire. Az Adóblog Kft. elkötelezett a személyes adatok védelme mellett. Jelen dokumentumban a felhasználó megfelelő tájékoztatása érdekében vázoljuk adatkezelési módszereinket. A személyes adatok jogosulatlan felhasználása ellen, valamint az adatok pontossága érdekében a cégünk saját maga által üzemeltetett rendszerein belül fizikai és elektronikus védelemmel, valamint kezelési előírások használatával biztosítjuk ügyfeleink átadott adatainak védelmét.        


Az általunk gyűjtött információk, a kezelés módja

Két módon gyűjtünk információt: az Ön által megadott adatok alapján, és a web szerver naplók útján.
1.    Ön által megadott adatok: A rendszerben megadott felhasználónév és jelszó automatikusan ellenőrzésre kerül minden bejelentkezéskor, melyet az Ön előfizetésének beazonosítására használunk fel. Biztonsága érdekében a rendszer nem tárol információt Cookie formájában az Ön számítógépén. Az előfizetésének érvényességén kívül másra nem használjuk fel az Ön által megadott bejelentkezési adatokat. A Webhelyen megadott email címet válaszadásra, értesítések küldésére, a személyes- és cégadatokat, elérhetőségeket rendelési és árajánlat-kérési tranzakciók teljesítésére használjuk fel.


2.    Web szerver naplók: Internet technológiai sajátossága, hogy minden kapcsolatfelvétel naplózásra kerül. Ezek olyan, személyhez nem köthető forgalmi naplók, melyeket kizárólag adminisztrációhoz, terhelés elemzéséhez használunk és tartalmazzák a látogatás időpontját.        
Adatkezelési elveink
Az általunk gyűjtött adatokra általánosságban igaz:
1.    Nem adjuk ki harmadik fél részére (ha csak erre nem kapunk felszólítást állami szervtől),
2.    nem küldünk kéretlen reklámanyagot,
3.    nem gyűjtünk szoftver-felhasználási adatokat - kivéve a jogosulatlan szoftverhasználat felderítését célzó felhasználási adatokat,hacsak erre Ön felhatalmazást nem ad.  

     
Marketing- és reklámlevelek
Az Adóblog Kft. elektronikus vagy postai formában küldhet marketing és reklámanyagot a gazdasági és reklámtevékenységről szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6.§ törvényes betartásával, amiről a leiratkozás az Ön kérésére lehetséges.    

Módosítás
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy módosítsuk jelen felhasználási feltételeket, melyről Ön folyamatosan tájékozódhat a Webhelyen. Amennyiben a jelen dokumentumban foglaltakhoz kapcsolódóan kérdése van, a következő email címen kaphat tájékoztatást: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.